M-Station Talent – Fodboldtræning med en M Station

Selv træning bliver 100% bedre med en M Station

Fodbold træning skal være sjovt og drives af lyst! Min søn træner meget i haven selv, men efter vi har fået em M-station ser vi ham næsten ikke mere. Han kan få timer til at gå derude.

Før han fik en M station, havde vi en anden billige type, den blev brugt i kort tid, så blev den sat hen i et hjørne i haven uden at blive brugt…. Problemet var at kvalitet ikke var god nok. Strengene var ikke gode nok, til at bolden kom rigtig retur og der var ikke mange muligheder for indstillinger.

Jeg kunne skrive en masse, men anbefaler at se denne video:

Ja, du kan få en App!

Download en App til din Smartphone og det hele bliver meget mere sjovt med en M-trainer. Det giver en masse nye muligheder og gør det mere sjovt at bruge.

Min søn bruger M-trainer til mange ting. Det den bliver brugt mest til at spil op mod den også modtag igen, men han er begyndt at lave forskellige træningsbaner med kegler og det hele. Dribler rundt spiller op på M trainer og modtager og dribler tilbage. Det er noget han er begyndt på helt af sig selv og det er da selv træning der vil noget.

En anden ting som jeg har set han har brugt meget tid på, er at kaste bolden op på den også modtage med brystet.

Vi gav omkring 4.000 kr for vores M-trainer, det synes jeg var lidt dyrt da vi købte den, men ikke efter at jeg har set hvor meget han har brugt den i forhold til den som vi gav 1500-1600 kr. for. Den blev brugt maks 10 timer, så var det slut.

Så jeg kan kun anbefale M-trainer.

KØB M Station – Med GRATIS FRAGT – HER!

Jeg købte den ved UniSport – Bestilte den om mandagen og fik den tirsdag morgen.

M-Station Talent Test.

Jeg havde tjekke en del test på nettet og hvad andre folk skrev. Alle var faktisk positive, så jeg var ikke bange for at købe den og når du køber online, så får du jo 14 dages retur ret med.

Min søn har nu testet og testet den ….. Og ud af de 2 forskellige type vi har haft, så bliver den test-vinder 🙂

Så hvis du vil have den bedste i test, så er det en M-Station du skal have.

KØB M Station – Med GRATIS FRAGT – HER!

 

Info om M-station og hvordan?

Det er firmaet Munin der laver M-station Talent. Klubber som Arsenal, Bayern München og Real Madrid bruger den. Det er super til selvtræning i alle aldre. Fra barn til voksen.

Info:

  • 12 forskellige indstillinger
  • M-trainer app kan hentes gratis i Google Play og Apples App-store
  • måler 145 cm x 145 cm
  • Kan stå ude hele året og er klar til brug.

Du kan træner alle spiller med den, fra målmand til angriber, får noget ud af at bruge den.
Jeg anbefaler at man bruger Youtube til at få idéer til øvelser på M station trainer.

Forskellen denne og andre reboundere er at denne ikke har et spot i midten, som sender bolden tilbage med den rette styrke. M trainer har en stor flade, som giver en rebound på op til 95% over hele fladen. Det giver træningen en naturlig og hurtig bold. Du kan altid efterspænde nettet, hvis det bliver lidt slapt. Så du altid har et produkter som er klar.

M-station er med punkterfrie hjul og rammen er lavet af rustfrit stål og aluminium. Størrelsen på rammen er 145 x 145 cm. Den kan tåle at stå uden hele året og er nem at flytte rundt på hjul.

Sådan samler du din MStation – Brugervejledning

Det er faktisk nemt at samle sin M station. Der følger en brugervejledning med og det hele er vist med store billeder. Det eneste du skal bruge er tid. Jeg brugt 1 1/2 time på det. Det var uden at haste afsted og ved stille og roligt at følge vejledningen.

Her får du min tips til nemmere at samle din nye M station.

1 Værktøj

Der følger værktøj med. MEN brug det ikke, brug rigtigt værktøj. Så får du det bedste resultat og det hele er nemmere for dig selv.

Det værktøj du skal bruge

Det værktøj du skal bruge

 

 

 

 

 

 

 

 

Især denne pakke som er købt i Harald Nyborg spare dig for en masse tid.

Køb denne og spar tid

Køb denne og spar tid

 

 

 

 

 

 

 

Nu skal du i gang…. med at åbne pakke. Det er vigtigt at du gør dette stille og roligt. Får pakke det hele ud og tjek at alt er i pakke. På side 1 i brugervejledningen kan du se hvad der skal være i pakke.

Tjek at alt er i pakke.

Tjek at alt er i pakke.

 

 

 

 

 

 

Pak det hele ud fra start

Pak det hele ud fra start

 

 

 

 

 

 

 

 

Start med at samle rammen

Start med at samle rammen

 

 

 

 

 

 

 

 

Monter afstand buerne

Monter afstand buerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nettet sættes på

Nettet sættes på

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spænd nettet

Spænd nettet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SÅ er den klar til en masse spil og leg. Vores bruges næste hver dag, selv i regnvejr bliver den brugt. Bolde, kegler og M station så er der leg og spil i flere timer.

Klar til en masse træning og spil

Klar til en masse træning og spil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M Station Talent har også været med i God Morgen Danmark med et super indslag om hvordan den bruges og med fokus på iPhone. Se indslaget her:

Der findes en masse forskellige øvelser du kan lave med den. Du finder mange i App´en som du kan downloade gratis. Du kan også gå på youtube og søge på forskellige øvelser. Der findes rigtig mange forskellige.

Køb en Billig M Station – køb online eller brugt

Billig M Station trainer finder du på nettet. Enten i en online webshop, hvor du kan tjekke priserne mod de andre webshops. Den vi har købt var f.eks. med gratis fragt og kom dagen efter. Ingen problemer.

Men skal du have en rigtig billig M station, så er det brugt på enten den blå avis eller gul og gratis. Her skal du bare være på vagt for efterligninger og andre mærker. Du kan finde nogle meget billige produkter, som ser ud til at kan det samme, men dem jeg har prøvet er langt fra lige så gode. Jeg har lige lavet et tjek på Den blå avis og der var ingen til salg lige nu. Det må jo være et tegn på at folk ikke vil af med deres Mtrainer igen. Det er sådan, jeg tænker det er. Så jagten på en billig M station trainer er nok kun over webshops.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *