Køb af tennisbolde

Køb af Tennisbolde

En lille hurtig guide til køb af tennisbolde
1
De bedste bolde vil være opbevaret i en trykbeholder, som er lidt dyre (men det er pengene værd), dette holder trykket i bolde. Mange billige bolde kommer i en pose, som kan have mistet deres tryk i bolden. De kan være en fin mulighed til bold maskiner.

2
Vælg det rigtige filt/behåring type. Behåring er vigtig, hvis serven skal være skruet.
Filten skal sidde stramt rundt om bolde fra start af. Efter nogle spil ville filten rive sig lidt løs og den kan være lidt langsommere.

3
Køb en større tennisbolde, hvis du er nybegynder og gerne vil have et langsommere spil. På grund af deres øgede størrelse, har de en tendens til at bevæge sig langsommere end standard bolde, det giver dig mere tid til at reagere og slå den korrekte slag. Det kan også være godt for børn, at starte med en større bold.

4
Kig i discountbutikker, hvis du ønsker at købe tennisbolde til leg på gaden/vejen, men du vil sikkert finde en bredere vifte af friske og mærkevare bolde på en professionel webshop. Du kan også købe brugt bolde ( Dette vil jeg dog IKKE anbefale, da de kan være meget dårlige).

Vær forsigtig, når du køber brugt bolde. De fleste bolde er under tryk, og mister deres tryk over tid. Brugte bolde kan være “flad”, gør dem temmelig ubrugelig. Vær dog opmærksom på, at når en bold har mistet sin filt, vil den spille anderledes, end da den var ny.

En tennisbold er en bold designet til tennissporten, ca 6,7 cm (2,63 tommer) i diameter. Tennis bolde er generelt gule ved de vigtigste sportsbegivenheder, men i rekreative leg kan være næsten enhver farve.

Tennisbolde er dækket med en filt, der modificerer deres aerodynamiske egenskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *