Tennisbolde til begyndere

Tennisbolde til begyndere

Hvilken Tennisbolde Skal jeg købe til begyndere?

Tennis bolde er faktisk designet til flere niveauer.
Nogle begynder at spille tennis fra de er 4 år, mens andre først begynder når de er voksne. Derfor skal man vælge tennisbolde efter sin alder og hvor længe man har spillet.

Junior/børn begynder typisk at lære tennis på en kortere tennisbane. Tennisbolde producenter som f.eks. Wilson, har designet en serie af bolde til de forskellige aldre. Voksne der lige er begyndt kan også have en fordel ved, at starte med bolde designet til juniorer.

Alder fra 4 til 6
For begyndere i denne alder, er det bedst at købe skum tennisbolde. Da disse bolde er meget lette i vægt, lidt større end en almindelig tennisbold og har en hastighed der er 75% langsommere end en almindelig tennisbold. Skum bolde hopper også langsommer, så børn har masser af tid til at reagere på boldene.

Alder omkring 7-voksen
Køb nogle begynder tennisbolde, da de er lavet så de er langsommere og ikke springer så højt. Det er bolde der har udseende som en alm. tennisbold. En fordel med begynder bolde er, at de er langtidsholdbare og ikke går flad som almindelig tryk bolde.

Voksne begyndere
Voksne kan have fordel ved at begynde med begynder bolde, så man lære selve teknikken hurtigere. Men husk, når du er ved at havde styr på teknikken, så begynd at spille med alm. tennisbolde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *